Vores koncept

Om pHformula Skin Academy & Clinic:

pHformula Skin Academy & Clinic repræsenterer 2 afdelinger, og er desuden pHformulas Flag Ship Store i Danmark. Vi positionerer os som det første behandlingssted i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med ansigtshuden og dens problematikker. Vi er ikke en traditionel hudplejeklinik men kombinerer effektiv hudpleje med ekspertviden, der giver synlige resultater.

På vores Akademie træner og uddanner vi mere end 100 behandlere om året i pHformulas behandlingskoncept. Det er også her, vi inviterer Danmarks førende skønhedsjournalister og bloggere indenfor, når de skal opdateres på den nyeste hudplejeforskning.

På klinikken har du mulighed for, sammen med vores specialuddannede behandlere, at få tilrettelagt et personligt behandlingsforløb, der vil imødekomme netop dine behov. Vi lægger stor vægt på den indledende vurdering og  behandling for, sammen med dig, at opnå synlige og ønskede resultater. Dette indebærer, at vi altid vil identificere din huds problemstilling samt udføre en grundig tolerance- og sensitivitetstest, hvorefter vi vil vurdere, hvad der vil være den bedste behandling til dig.

Hemmeligheden bag pHformula...

Er en unik kombination af farmaceutisk forskning og kosmetologisk grundviden. pHformula er udviklet som et dermatologisk "skin resurfacing system". Du vil opleve umiddelbare resultater og en langtidsvirkende effekt, og for hver behandling vil huden være synligt forbedret.

Har du…

Begyndende eller fremskredne alderstegn? Problemer med akne eller uren hud?

Pigmentskjolder eller kronisk rødmen? Eller trænger din hud til et kærligt skub mod mere glød, fyldighed og et sundere udseende?

Så er pHformula noget for dig! Behandlingerne på klinikken og din hudplejerutine derhjemme skræddersyes præcis til din huds behov, så du vil opleve både umiddelbare og langsigtede resultater.

Vi tilbyder enkeltstående behandlinger med pHformula, men for at opnå bedste resultater på kortest tid, opfordrer vi til et behandlingsforløb, der skal kombineres med de rette hjemmeplejeprodukter. Du vil altid have mulighed for at købe produkter hos os: 

- i forbindelse med din behandling

- når du booker tid hos din personlige Hudplejeshopper

- eller bare når du lyster

 

Vi er placeret på en af Københavns mest eftertragtede adresser med en beliggenhed blot 2 minutters gang fra Østerport Station, i det smukke og rolige ambassadekvarter på Østerbro. Det er vigtigt for os, at du træder ind i rolige og afslappende omgivelser, så du kan nyde en velfortjent pause fra en travl hverdag. Et besøg hos os er altid noget, man kan se frem til.

I øvrigt er vores lokaler indrettet i samarbejde med indretningsarkitekt Katrine Martensen Larsen.