Øvrige brands

Lily Lolo

Lily Lolo er lidt af en hemmelighed i Danmark, men er Englands førende brand indenfor naturlig mineralmake-up.

Lily Lolo er grundlagt af Vikki Kahn i Leeds, England i 2005. Bag serien lå et ønske om at skabe makeup baseret udelukkende på naturlige ingredienser, der ikke irriterer huden. I dag er Lily Lolo det førende mærke indenfor 100% mineralmake-up i England, og brandet vokser sig større og større internationalt.

Alle Lily Lolos produkter er garanteret fri for petrokemikalier, bismuth oxychloride, parabener, syntetiske farvestoffer samt duft- og nano-partikler.

LASHFOOD

Få længere øjenvipper og smukkere bryn – helt naturligt

LASHFOOD blev udviklet, fordi man ønskede et naturligt alternativ til kunstigt fremstillede produkter. LASHFOOD er derfor, som det eneste vippe- og brynprodukt på markedet, ECOCERT-certificeret. LASHFOOD er baseret på nano-peptid teknologi med naturlige planteekstrakter, biotin og sojaprotein, der sikrer længere, tykkere og stærkere vipper og bryn, der bliver tættere, mørkere og mere fyldige på 4-6 uger.

Ligesom din hud i perioder kan have brug for ekstra pleje, så er LASHFOOD også velegnet som en plejende kur - også hvis du fra naturens side har stærke, naturlige bryn og vipper.

Masq+

Det svenske brand Powerlite står bag disse skønne masker, som er inspireret af japanske hudplejetraditioner forenet med de nyeste ingredienser og teknologier indenfor moderne hudpleje. Maskerne bruger vi her på klinikken i udvalgte behandlinger, men de fåes også til hjemmepleje, hvor der kan vælges imellem 3 udgaver, der henholdsvis beroliger, forynger eller opstrammer huden. Alle 3 masker virker intensivt fugtplejende.