pHformula-behandlinger

pHformulas dematologiske skin resurfacing behandlinger er enkle men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum. Det er sjældent, at vi kun har én tilstand at diagnosticere og behandle. Med det unikke pH-system behandles kundens problem oftest med en kombination af forskellige skin resurfacing behandlinger og inkluderer altid en korrekt før- og efterbehandling. Rødme og Rosacea responderer godt på C.R. 1 complex ved at behandle kronisk mangel på vitamin A i huden. Vores A.G.E. solutions giver unikke resultater ved at forbedre hudens struktur, fine linier og reparerer solskader. M.E.L.A. powerclay er målrettet behandlinger af hyperpigmentering forårsaget af sol og hormoner, og akne kan behandles succesfuldt med A.C.N.E. solutions.

pHformula tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder, at pHformula reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden, og får genskabt balance i din hud.

Vores behandlingsmuligheder:

For os er det vigtigste, at alle behandlinger sammensættes individuelt fra gang til gang, for at give din hud det, den har behov for lige nu - og altid med fokus på særlige udfordringer.

Så det eneste, du skal som kunde, er at beslutte dig for hvor omfattende en behandling du vil have, og så vil vi sammensætte din behandling ud fra dine ønsker og behov.

Den første skin resurfacing behandling:

Første gang du besøger os, anbefaler vi, at du vælger pHformula skin resurfacing, (60 min.).

pHformula skin resurfacing 30 min.: kr. 500,- (behandlingens varighed ca. 25 min.)

(Omfatter: Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje. Denne behandling indgår kun i intensiv kurbehandling, derfor kortere varighed).

pHformula skin resurfacing 60 min.: kr. 750,- (behandlingens varighed ca. 50 min.)

(Omfatter: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, rensende/afgiftende kulmaske, øjenpleje, afsluttende cremepleje samt rådgivning).

pHformula skin resurfacing 90 min.: kr. 1150,- (behandlingens varighed ca. 80 min.)

(Omfatter: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigts/nakke/skulder massage, øjenmaske, rensende/afgiftende kulmaske, cremepleje samt rådgivning).

OBS: Hals & décolleté kan vælges som en 30 min. behandling, som en tillægsbehandling eller incl. en 80 min. behandling. 

M.E.S.O. skin resurfacing:

Er en behandling, der kombinerer microneedling med skin resurfacing, der er det nyeste indenfor syrer/peelings udviklet af pHformula, Barcelona.

M.E.S.O. skin resurfacing anbefales til:

- fine linier/rynker

- ar

- store porer

- slap hud

- hyperpigmentering

Hvordan fungerer M.E.S.O. skin resurfacing?

Med microneedling laves der små huller i huden, som stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer, hvorefter huden straks begynder at producere ekstra kollagen. For at øge og forstærke resultatet bruges de små huller, som laves i huden, til at indsluse skin resurfacing-syrer i dybden, og en opbygning samt stimulering af huden begynder indefra og ud. pHformula har et udvalg af skin resurfacing syrer, som udvælges alt efter, hvilket resultat man ønsker. For at undgå fugttab bliver huden afslutningsvis forseglet med fugt.

pHformula M.E.S.O. skin resurfacing 60 min.: kr. 1150,-

pHformula M.E.S.O. skin resurfacing, intensivt forløb, 6 behandlinger med 2 ugers interval: kr. 5400,-

(Omfatter: Afrens, hudanalyse, peeling, intensivt C-vitamin serum, microneedling, forsegling med hyaluronsyre, øjenmaske, sukkermaske, afsluttende cremepleje samt rådgivning).

 

BOOK DIN ANSIGTSBEHANDLING I AUGUST 2020 OG FÅ EN GRATIS EYE TREAT :-)

"Sommer touch-up for bryn og vipper"

I hele august tilbyder vi en lækker "Eye Treat" på klinikken.

Behandlingen omfatter: Afrens af øjenområdet, farvning af vipper & bryn samt formgivning af brynene + intensiv øjen-pakning med hyaluronsyre og cikorierod.

Varighed: 30 min.

Sommerpris 300,00.

Gratis i forbindelse med ansigtsbehandling*

* Gælder alle 60 og 90 minutters behandlinger.