pHformula-behandlinger

pHformulas dematologiske skin resurfacing behandlinger er enkle men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum. Det er sjældent, at vi kun har én tilstand at diagnosticere og behandle. Med det unikke pH-system behandles kundens problem oftest med en kombination af forskellige skin resurfacing behandlinger og inkluderer altid en korrekt før- og efterbehandling. Rødme og Rosacea responderer godt på C.R. 1 complex ved at behandle kronisk mangel på vitamin A i huden. Vores A.G.E. solutions giver unikke resultater ved at forbedre hudens struktur, fine linier og reparerer solskader. M.E.L.A. powerclay er målrettet behandlinger af hyperpigmentering forårsaget af sol og hormoner, og akne kan behandles succesfuldt med A.C.N.E. solutions.

pHformula tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder, at pHformula reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden, og får genskabt balance i din hud.

Vores behandlingsmuligheder:

For os er det vigtigste, at alle behandlinger sammensættes individuelt fra gang til gang, for at give din hud det, den har behov for lige nu - og altid med fokus på særlige udfordringer.

Så det eneste, du skal som kunde, er at beslutte dig for hvor omfattende en behandling du vil have, og så vil vi sammensætte din behandling ud fra dine ønsker og behov.

Den første skin resurfacing behandling:

Første gang du besøger os, anbefaler vi, at du vælger pHformula skin resurfacing, (50 min.).

pHformula skin resurfacing 20 min.: kr. 500,-

(Omfatter: Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje. Denne behandling indgår kun i intensiv kurbehandling, derfor kortere varighed).

pHformula skin resurfacing 50 min.: kr. 750,-

(Omfatter: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, rensende/afgiftende kulmaske, øjenpleje, afsluttende cremepleje samt rådgivning).

pHformula skin resurfacing 80 min.: kr. 1150,-

(Omfatter: Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigts/nakke/skulder massage, øjenmaske, rensende/afgiftende kulmaske, cremepleje samt rådgivning).

OBS: Hals & Décolleté kan vælges som en 30 min. behandling eller incl. en 80 min. behandling. 

M.E.S.O. skin resurfacing:

Er en behandling, der kombinerer microneedling med skin resurfacing, der er det nyeste indenfor syrer/peelings udviklet af pHformula, Barcelona.

M.E.S.O. skin resurfacing anbefales til:

- fine linier/rynker

- ar

- store porer

- slap hud

- hyperpigmentering

Hvordan fungerer M.E.S.O. skin resurfacing?

Med microneedling laves der små huller i huden, som stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer, hvorefter huden straks begynder at producere ekstra kollagen. For at øge og forstærke resultatet bruges de små huller, som laves i huden, til at indsluse skin resurfacing-syrer i dybden, og en opbygning samt stimulering af huden begynder indefra og ud. pHformula har et udvalg af skin resurfacing syrer, som udvælges alt efter, hvilket resultat man ønsker. For at undgå fugttab bliver huden afslutningsvis forseglet med fugt.

pHformula M.E.S.O. skin resurfacing 60 min.: kr. 1150,-

pHformula M.E.S.O. skin resurfacing, intensivt forløb, 6 behandlinger med 2 ugers interval: kr. 5400,-

(Omfatter: Afrens, hudanalyse, peeling, intensivt C-vitamin serum, microneedling, forsegling med hyaluronsyre, øjenmaske, sukkermaske, afsluttende cremepleje samt rådgivning).

Signatur behandling

Omfattende behandling der henvender sig til alle hudtyper.

Behandlingen skræddersyes altid efter dit behov ifh. til produktvalg samt intensiteten af dybderens og massage. Resultat: Opfrisket, renere, glattere og gennemfugtet hud. En behandling der kan anbefales til alle - både som en kickstart, men også som din månedlige, vedligeholdende behandling.

(Omfatter: Afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, intensivt serum, decolleté/ansigtsmassage, aloe vera øjen/ansigtsmaske, afsluttende cremepleje samt rådgivning).

Varighed: 60 min. 549,00 kr.

 

Farvel vinterhud

Vink farvel til grå og træt hud med vores nyeste pHformula-behandling! 

Behandlingen tilfører huden nogle af pHformulas mest aktive og multifunktionelle ingredienser, der både arbejder i dybden og overfladen af huden.

Resultatet er en gennemfugtet og sund hud med fornyet glød, forfinet struktur samt færre solskader og pigmentforandringer.

(Omfatter: Afrens, primer, Mela-pakning af hænderne der forfiner håndryggen og mindsker pigmentpletter, eksfoliering, Mela-ansigtspakning, massage, afsluttende cremepleje & vejledning).  

Varighed: 50 min. 750,00 kr.

 

Nyhed 2018

HIFU ULTRALYDSBEHANDLING – revolution inden for ikke-kirurgisk ansigtsforyngelse


Få genskabt hudens ungdom med vores nyeste og mest revolutionerende kosmetiske behandling – HIFU D.O.T LIFT.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er avanceret kosmetisk teknologi for ikke-kirurgiske ansigtsløftninger.

Vi er stolte og super glade for at være blandt de allerførste i Danmark, der kan tilbyde de unikke, foryngende HIFU-behandlinger.

Hvad er HIFU?

HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud

Efter kun én HIFU-behandling opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder.

HVILKE OMRÅDER AF ANSIGTET KAN BLIVE BEHANDLET?

HIFU behandler: Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear.

HVOR LANG TID TAGER ET BEHANDLINGSFORLØB?

Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles og tager fra 30 til 90 minutter. Ud over behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles bliver markeret. HIFU-behandlingerne skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.

HVOR MANGE BEHANDLINGER KRÆVES DER, OG HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATET?

Alt fra en til fire behandlinger er nok. Resultaterne varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra otte måneder og op til et år.

Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din HIFU-behandler.

I HVILKEN ALDER ANBEALES DET OG TIL HVILKE HUDTYPER?

Alle hudtyper kan behandles. Typisk er det først relevant at påbegynde behandlinger fra 35 års alderen.

ER DER NOGEN SKADELIG VIRKNING?

Alle bivirkninger er milde og forbigående. Milde hævelser, rødme og blå mærker kan forekomme, men vil foretage sig i løbet af et par dage.

HIFU er sikkert og effektivt. Kræver ingen restitutionstid og er klinisk dokumenteret.

HVAD ER FORDELENE VED HIFU?

HIFU er en sikker, effektiv, smertefri og non-invasiv behandlingsform, der kan bruges til at forbedre rynker og slap hud i ansigtet, reducere ældningstegn og forbedre hudens udstråling med kun én behandling og med efterfølgende langvarig effekt. HIFU kræver ingen sygedage. Du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling.

Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiske-behandlinger. Du slipper for narkose og infektionsrisici. Behandlingen giver ingen bivirkninger og er egnet til alle på alle tider af året.

Sådan arbejder HIFU:

1) Fokuseret energi sendes ned i hudens dybere lag. Der efterlades ingen irritation eller rødme.

2) Den fokuserede energi arbejder på forskellige dybder og giver en 3D-effekt i huden (opstramning, kollagenproduktion og rynker).

3) En sammentrækning af underhuden (subcutis), der tidligere kun var muligt med kirurgi.

4) Fokuseret varme leveres i den ønskede dybde og stimulerer hudens helingsproces, der igangsætter produktionen af nye kollagenfibre, så huden genvinder sin spændstighed.

PRISER & BEHANDLINGER

Ansigt (45 min.): 3000 kr.

Ansigt & Hals (60 min.): 4500 kr.

Hals (30 min.): 2500 kr.

Kollagenbooster (60 min.): 3000 kr.

NB: alle priser inkluderer grundig hudanalyse.